Platform voor Ignatiaanse Spiritualiteit

Aanbod

Naast een permanent digitaal aanbod en regelmatig terugkerende vormen van Geestelijke Oefeningen, biedt het Platform diverse modules aan die overal te lande kunnen worden uitgewerkt.

Het Platform heeft een breed aanbod van websites met voortdurend nieuw materiaal voor gebed, verdieping en innerlijkheid.  Er wordt zowel tekst-, audio- als video-materiaal aangeboden. Alles is geïnspireerd door de ignatiaanse spiritualiteit.

De Geestelijke Oefeningen liggen aan de basis van de ignatiaanse spiritualiteit. Het Platform biedt uiteenlopende vormen aan van Geestelijke Oefeningen.

Het Platform heeft deskundigheid in uiteenlopende domeinen van de ignatiaanse spiritualiteit en pedagogie.  Wij stellen deze graag ter beschikking van belangstellende groepen en organisaties in Nederland en Vlaanderen. In overleg kan “op maat” een trainingspakket worden uitgewerkt voor een dagdeel of langer. Ook kan een lezing worden gegeven. Dit wordt vervolgens op locatie aangeboden aan het publiek van de betreffende groep of organisatie.

Delen