Open Kloosterdag 19 mei 2019

Wat beweegt je?

 

Op zondag 19 mei 2019 openen diverse kloosters in het hele land weer hun deuren. De zusters, paters en broeders nodigen u van harte uit.

Zij gaan graag met u in gesprek over de vraag ‘Wat beweegt je?’ en willen u vertellen en laten zien wat hen bewogen heeft om te kiezen voor een leven als religieus; om zich in te zetten voor anderen; hun leven te wijden aan mensen en aan God. Maar ze horen ook graag van u wat u beweegt.  Waarom u naar hen toe gekomen bent, wat u beweegt in uw dagelijks leven.

Ieder klooster biedt een eigen programma variërend van workshops, rondleidingen, gesprekken met religieuzen en de mogelijkheid om mee te vieren en te bidden.

Informatie over welke kloosters open zijn, de programma’s en contactgegevens vindt U  in het overzicht deelnemers.  Deze informatie zal in de loop van de tijd aangevuld worden.

Poster Open kloosterdag 2019 web

 

Gastenverblijven

Verschillende kloosters beschikken ook over een gastenverblijf voor wie er langer dan een dag zou willen verblijven. Zie hiervoor het overzicht van gastenverblijven in kloosters

 

 

Lokaties