Veerkracht – dagelijkse meditatie in de vastentijd

Wil je deze vastentijd weer elke dag een korte reflectie op het evangelie in je mail? Geschreven en verteld door een zuster, broeder of lekendominicaan? Meld je dan nu aan.

Veerkracht. Leren ontvangen in de vastentijd. Dat is het thema van de derde editie van de dagelijkse meditatie in de veertigdagentijd.

Wij mensen zijn tot veel in staat. Zoveel zelfs dat we er goed aan doen onszelf regelmatig stil te zetten. Om te weten dat we niet alleen leven van wat we allemaal doen, maar allereerst van wat we ontvangen.

Daardoor krijgen we veerkracht, juist in moeilijke tijden.

Met deze centrale gedachte delen zusters en broeders uit de dominicaanse familie in Nederland en Vlaanderen in de komende vastentijd opnieuw een korte dagelijkse gedachte bij het evangelie. Van Aswoensdag tot Stille Zaterdag: elke morgen in je mailbox en op sociale media, in beeld, tekst én geluid.

In het eerste coronajaar maakten we Adem in de woestijn, vorig jaar gevolgd door Opnieuw beginnen. De series werden door honderden mensen gevolgd. Meld je hieronder aan! (Als je dat vorig jaar al deed, hoeft dat niet opnieuw).

www.dominicanen

Delen