Zomer en Herfst Kloosterfestival

Naast de Zomer-editie van ons jaarlijkse Kloosterfestival organiseren we eind september voor het eerst een Herfst-editie! Waar de zomer-editie zich richt op jongeren in de leeftijd van 19-39 jaar, is het Kloosterfestival in september er voor iedereen van 35 jaar en ouder. Waarmee we eindelijk een prachtig antwoord hebben op één van de meest gestelde vragen van de voorbije jaren: wanneer organiseren jullie eens een festival voor een wat oudere doelgroep? Nou, komende nazomer, dus!
De twee festivals hebben hetzelfde thema: Een Zee van Tijd, maar leggen in de programmering accenten die passen bij de doelgroep. De getijdengebeden op het klooster lopen als een rode draad door beide festivals, en verder is er alle ruimte voor gezelligheid, ontmoeting, muzikanten, stilte, goede koffie, vers eten uit de moestuin, inspirerende workshops en kun je in gesprek gaan met leden van verschillende (klooster)ordes.
Let op: De kaartverkoop voor beide edities is inmiddels begonnen! We raden je aan er snel bij te zijn, de belangstelling voor eerdere Kloosterfestivals op Nieuw Sion was groot. We hopen je eind augustus of eind september te ontmoeten!
Delen