Vind je eigen weg – retraite

Retraite ‘vind je eigen weg -bij de abdij van Koningsoord. Van 12 tot 14 april.

Ben je tussen de 18 en thirtysomething jaar? ​Vraag je je soms af waar je naartoe wil in je leven? Wat je betekent in deze wereld? Wie God voor jou is? Dan is dit weekend voor jou!

‘Vind je eigen weg’ is een retraite in de rust van Abdij Koningsoord in Arnhem. Het geeft een kans om jezelf te ontwikkelen, te groeien als mens en keuzes te leren maken in jouw leven. Levenswijsheid en inspiratie vinden we in de spiritualiteit van Ignatius van Loyola die tot op vandaag relevant blijft.

Het thema van dit weekend is “Hoe maak ik goede keuzes?”. Er is een gevarieerd programma met getuigenissen, individuele creatieve opdrachten, tijd in de natuur, uitwisseling in kleine groepjes en kans tot persoonlijk gesprek met een begeleider. Tussendoor is er ruimte voor ontmoeting, rust en ontspanning.

De begeleiders zijn geworteld in de christelijke traditie en gevormd in de ignatiaanse spiritualiteit. Het weekend staat echter open voor iedere zoekende mens. Deed je al eens eerder mee aan een retraite van Vind je eigen weg? Doe gerust nog eens mee, de inhoud zal anders zijn.

 

Voor wie?

Iedereen van 18 jaar tot thirtysomething

Data:
Vrijdag 12 (18 u.) – zondag 14 april (14 u.) 2024

Plaats:
Abdij Koningsoord (trappistinnen) in Arnhem. Johannahoeveweg 79, Arnhem. Bereikbaarheid: zie reisroute

Begeleiding:
Jezuïet Walter Ceyssens
Rick Timmermans, medewerker van het Platform voor ignatiaanse spiritualiteit

Kosten:
Ongeveer 100 euro (specificaties volgen later)

Info:
Meer info via: timmermans.elc@jezuieten.org

Inschrijven

 

Delen