Subsidie-aanvraag

De Werkgroep KNR-PIN (Projecten in Nederland) beoordeelt aanvragen voor projectsubsidies namens de KNR (Konferentie Nederlandse Religieuzen). Als u een projectsubsidie wilt aanvragen, kunt u aan de hand van de criteria inschatten of u in aanmerking komt.

Als u denkt voor subsidie in aanmerking te komen, kunt u schriftelijk een verzoek indienen. Vervolgens krijgt u dan, afhankelijk van de drukte, zo spoedig mogelijk uitsluitsel.

U kunt uw aanvraag sturen naar:

KNR-PIN (Projecten in Nederland)
Postbus 111
5201 AC 's-Hertogenbosch

LET OP

Per 1 januari 2020 maken wij gebruik van een nieuw automatiseringssysteem en kunt u vanaf die datum via onze eigen portal een digitaal verzoek indienen. 

Coronavirus

De KNR-PIN volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM en de overheid. Dit betekent dat de medewerkers van KNR-PIN zoveel mogelijk thuiswerken, zolang als de maatregelen van de overheid van kracht zijn.. Dit heeft als gevolg dat wij moeilijk telefonisch bereikbaar zijn. Als u contact met ons wilt opnemen, raden we u aan om dat te doen via e-mail: pin@knr.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op. 

Ingediende aanvragen

Omdat de toekomstige ontwikkelingen rondom het Coronavirus onzeker zijn, kan het zijn dat de behandeling van uw aanvraag voor financiële ondersteuning vertraging oploopt. Indien dit het geval is, laten wij dit u uiteraard weten.

Gesteunde projecten

Wij begrijpen dat mogelijk uw activiteit of project vertraging oploopt of wordt geannuleerd als gevolg van de maatregelen van het RIVM en de overheid tegen het coronavirus. In dat geval kunt u het beste per e-mail contact met ons opnemen, zodat een en ander afgestemd kan worden.

Knop aanvraag indienen PIN