Vacature

Functie:
administratief medewerker (m/v)

Organisatie:
Broeders Onze Lieve Vrouw van Lourdes


Functieomschrijving

De werkzaamheden worden verricht in Eindhoven. De administratief medewerker is verantwoordelijk voor de gehele administratie inclusief het maken van de jaarrekening, begroting en doen van belastingaangiftes. Gezien de geringe omvang van de organisatie zijn alle administratieve taken in één hand. De betalings- en tekeningsbevoegdheid ligt bij het bestuur.
 

Functie-eisen

• Kennis van en ervaring met bedrijfsadministratie t/m het opstellen van begroting en jaarrekening.
• Opleiding op niveau van minimaal MBA (SPD / HEAO heeft voorkeur).
• Kennis van en ruime ervaring met administratieve software en MS Office.
• Ervaring met Exact Online strekt tot aanbeveling.
• Bij voorkeur woonachtig in de buurt van Eindhoven.
 

Organisatieprofiel

De werkgever is een congregatie van broeders, die een werkzaam leven hebben gehad in onderwijs, opvoeding en verpleging. In deze fase van voltooiing gaat de aandacht uit naar goede (ouderen)zorg voor de broeders en het ondersteunen van projecten die samenhangen met de doelstelling van de congregatie. De organisatie krimpt doordat geen nieuwe leden worden aangenomen.
 

Arbeidsvoorwaarden

Voor de functie is het Rechtspositiereglement van de Konferentie Nederlandse Religieuzen (vergelijkbaar met de CAO VVT) van toepassing. De functie wordt gewaardeerd binnen functiegroep 50 van dit reglement. Het betreft een dienstverband van 12 uur.

 

Inlichtingen en sollicitatie

Geïnteresseerden voor de functie kunnen solliciteren via
E-mail adm.medew.lourdes@gmail.com
T.a.v. broeder Jan Klein Overmeen
Glorieuxlaan 4
5613 LN EINDHOVEN
 
Reacties graag vóór vrijdag 9 oktober 2020. Vragen over de functie kunnen worden gesteld via het secretariaat van de broeders, bereikbaar op bovenstaand e-mailadres en via telefoonnummer 040-2319061 van 8.00 tot 12.00 uur op maandag, woensdag en vrijdag.

Reageren voor:
9-10-2020


Andere vacatures bekijken