Vacature

Functie:
Bestuurder m/v circa 8 uur per week

Organisatie:
Klooster Alverna te Aerdenhout


Het regionaal bestuur van Klooster Alverna te Aerdenhout
zoekt een Bestuurder m/v circa 8 uur per week
 
De Nederlandse regio Klooster Alverna van de zusters Franciscanessen bestaat uit circa vijfenveertig zusters waarvan de meesten wonen in het klooster in Aerdenhout. Hun gemiddelde leeftijd is 87 jaar. Sinds 2018 worden leegkomende appartementen verkocht aan niet-religieuzen die met de zusters een Vereniging van Eigenaren vormen.
Het bestuur van de Nederlandse regio bestaat uit de regionale overste, twee raadzusters en twee bestuursadviseurs. De eindverantwoordelijkheid voor de leiding van het klooster berust bij de generale overste van de congregatie in Rome. De dagelijkse leiding van het klooster berust bij de coördinator religieus leven en de manager. Zij vormen samen met de administrateur en de bestuurssecretaresse de staf van het klooster.
 

Functie-inhoud:

Het regionaal bestuur zoekt een bestuurder (m/v) die bereid is om in eerste instantie inzicht te krijgen in de taken van de regionale overste. Hij of zij heeft bij voorkeur affiniteit met de franciscaanse spiritualiteit en de leefregel.
Op het moment dat het nodig is, zal de bestuurder worden aangewezen door de generale overste om als regionaal afgevaardigde taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden van de regionale overste over te nemen.

 

Salaris en arbeidsvoorwaarden:

Conform KNR, Rechtspositiereglement voor werknemers in dienst van religieuze instituten (3 oktober 2018) en bezoldiging van de bestuursadviseurs (Salarisinformatie CAO VVT 2019).
 

Contact

Voor informatie kunt u contact opnemen met de bestuurssecretaresse
(telefoon 023-5 211 212) of kijk op www.alverna.net. Op aanvraag is een profielschets beschikbaar.
 
Sollicitaties kunt u tot 1 maart a.s. richten aan het regionaal bestuur van Klooster Alverna
t.a.v. zr. Auxiline Bergen, Boekenroodeweg 9, z-301,
2111 HJ Aerdenhout of via e-mail: bestuurderalverna@gmail.com,
onder vermelding van “sollicitatie bestuurder”.

Reageren voor:
1-3-2020


Andere vacatures bekijken