Jongereninitiatief van de maand

Het KNR-jaarthema van 2018 stelt de jongeren centraal. We besteden op allerlei manieren aandacht aan Jongeren, hun geloof en hun roeping; in activiteiten, gebed en bezinning. Jongerencentra, kloosters en jongerenwerkers van de Nederlandse religieuzen doen dat echter niet alleen dit jaar, maar voortdurend. Enkele voorbeelden daarvan vind je via het tabblad Jongeren op deze website. Kijk ook eens op de Facebookpagina Zinplekken voor Jongeren.

Dit jaarthema zien we als een mooie gelegenheid om al die jongerenactiviteiten extra onder de aandacht te brengen. Iedere maand zullen we daarom één jongereninitiatief speciaal in de schijnwerpers zetten. Laat je verrassen!

Maart 2018 – Pasen Festival Paulusabdij Oosterhout

Voor de maand maart 2018 is onze keus gevallen op het "Pasen Festival" in de Paulusabdij in het Brabantse Oosterhout. Gemeenschap Chemin Neuf nodigt jongeren uit om met een honderdtal leeftijdgenoten uit binnen- en buitenland Pasen te vieren van van zaterdag 31 maart 2018 tot maandag 2 april 2018. Je kunt ook al aansluiten op Witte Donderdag.

Op hun eigen website omschrijven de organisatoren het zoals hieronder. Klk op de afbeelding voor informatie of aanmelding.

Pasen Festival Paulusabdij