Tilburg,

Zusters van Liefde

Locatie:

Oude Dijk 1,
5038 VL  Tilburg
via de ingang van het Ontmoetingscentrum, aan de Oude Dijk 1a

Open op:

Zondagmiddag 11 juni 2017, 
van 14.00 tot 17.00 uur

Programma:

In-zicht geven in onze spiritualiteit is het doel van deze landelijke Open kloosterdag. Op zondagmiddag 11 juni 2017 nodigen we u graag uit voor een goed gesprek over wat ons, Zusters van Liefde, beweegt in het religieuze leven nu. Als centrale gedachte daarbij hebben wij gekozen voor ‘De taal van het hart is de taal van de handen’.

U bent van harte welkom om samen een kop koffie of thee te drinken in de tuinkamer van ons Ontmoetingscentrum. Hier kunt u ook genieten van mooi harpspel.
De grote kapel staat open voor stilte, bezinning en gesprek. Regelmatig zal het orgel klinken. Daarnaast kunt u deelnemen aan een wandeling in onze prachtige kloostertuin, begeleid door zusters.

Kleinschalig van opzet

De Open Kloostermiddag duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Om 16.00 uur sluiten we de dag af met een gebedsviering in de grote kapel.In tegenstelling tot voorgaande Open Kloosterdagen kiezen we dit keer nadrukkelijk voor een kleinschalige opzet. Dit betekent dat alleen ons ontmoetingscentrum en de grote kapel opengesteld is maar niet de musea en het provincialaat.

Meer informatie:

Mw. Julia Burgers
www.scmm.nl

zrs van Liefde