Digitale Nieuwsbrief Missionaire Agenda

Gepubliceerd op: 15-1-2021 om 17:12 door eh.

'S-HERTOGENBOSCH - De KNR is gestart met een digitale nieuwsbrief Missionaire Agenda.

Sinds 2009 geeft  KNR samen met Uitgeverij Berne Media | Abdij van Berne het tijdschrift Missionaire Agenda uit. Dit is een werkschrift dat bedoeld is voor parochiële vrijwilligers, pastores en religieuzen die zich in willen zetten voor Missie, Ontwikkelings- en Vredeswerk. Naast het tijdschrift dat vier maal per jaar verschijnt, is de KNR nu gestart met een digitale nieuwsbrief die enkele malen per jaar zal worden toegestuurd aan geïnteresseerden.

Kop nieuwsbrief Missionaire Agenda

In deze nieuwsbrief vindt u  vooral korte nieuwsberichten op het gebied van gerechtigheid, vrede en dialoog en zorg voor de schepping. Ook vindt u aankondigingen van activiteiten en oproepen tot actie. Met de nieuwsbrief heeft de redactie de mogelijkheid om tussentijds actuele en aanvullende informatie te geven

Vandaag verscheen het eerste nummer van 2021. Hierin onder andere aandacht voor de vredesboodschap van paus Franciscus, voor de encycliek Fratelli Tutti en diverse webinars over deze encycliek, het verbod op kernwapens en over de zorg voor de schepping.

Lees de hele nieuwsbrief

Wilt u de digitale nieuwsbrief Missionaire Agenda automatisch ontvangen in uw mailbox, dan kunt u zich hiervoor aanmelden.

Meer over de Missionaire Agenda