Frater Jan Koppens cmm overleden

Gepubliceerd op: 6-12-2019 om 10:21 door eh. Bron: Fraters van Tilburg / www.cmmbrothers.org

TILBURG - Woensdagavond 4 december is onverwacht frater Jan Koppens cmm in Tilburg overleden. Hij was provinciaal overste van de Fraters van Tilburg.

Frater Jan was 76 jaar en 57 jaar lid van de Congregatie van de Fraters van Onze Lieve Vrouw, Moeder van Barmhartigheid.
HIj was zeer begaan met de mensen in de wereld om hem heen. Hij heeft zich steeds ingezet om die wereld iets beter te maken. Vele jaren gaf hij leiding in de congregatie, onder andere als provinciale overste in Indonesië en Nederland.

Uitvaart

Zijn leven en sterven wordt herdacht in een Eucharistieviering op 11 december, om 11.00 uur in de St. Lucaskerk, Lage Witsiebaan 91 te Tilburg. Voorafgaand is er in de kerk vanaf 10:30u gelegenheid tot afscheid nemen. Op dinsdag 10 december, om 19.00 uur is er een avondwake in WZC Joannes Zwijsen, Burg. Brokxlaan 1407 te Tilburg. Hier is eveneens gelegenheid tot afscheid nemen.
Na de Eucharistieviering wordt frater Jan begraven bij zijn overleden medebroeders op het Landgoed Steenwijk, Boxtelseweg 60, 5261 NE, Vught.