Hoogstraatgemeenschap Eindhoven zoekt nieuwe leden

Gepubliceerd op: 11-12-2017 om 11:08 door eh. Bron: www.hoogstraatgemeenschap.nl

EINDHOVEN - De Hoogstraatgemeenschap in Eindhoven zoekt nog twee nieuwe leden om hun religieuze leefgemeenschap te komen versterken

De Hoogstraatgemeenschap in Eindhoven is op zoek naar mensen die de leefgemeenschap komen versterken, verbreden en verdiepen. De groep bestaat nu uit twee echtparen, waarvan één met 2 kinderen (18 en 10). De woongroep dient als basis voor tijdelijke opvang voor mensen die het nodig hebben, zoals bijvoorbeeld asielzoekers.

logo hoogstraatgemeenschap

De leefgemeenschap is ooit gesticht door de zusters van Liefde. Vanwege hun leeftijd zijn de vier zusters en het echtpaar dat eerder deel uitmaakte van de groep, in november 2016 verhuisd en hebben zij plaatsgemaakt voor nieuwe leden. Eind 2016 zijn de huidige bewoners naar de Hoogstraat gekomen. Er is nu nog ruimte voor één of twee extra leden voor de leefgemeenschap.

Zij zoeken mensen die hun hart en capaciteiten in dienst willen stellen van een wereld van rechtvaardigheid en eenheid;

  • vanuit geloven en doen
  • vanuit gastvrijheid en eenvoud van leven
  • vanuit zorg voor elkaar en inzet voor mensen die steun nodig hebben

Waar?

In Eindhoven aan de Hoogstraat, waar een goed onderhouden klooster ruimte biedt aan de leefgemeenschap (deze bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw). In het klooster bevinden zich nog zes andere organisaties met ieder een eigen doelstelling, ieder hun eigen werk, maar onderling sterk bij elkaar betrokken.

Interesse?

Je kunt contact met ons opnemen via 040-2525609, met name ’s avonds zijn wij goed bereikbaar. Of : info@hoogstraatgemeenschap.nl

Website: www.Hoogstraatgemeenschap.nl

In het KNR Bulletin van december 2016 vindt u op pag 11 -13 een artikel over de vertrekkende leden