Huis van de Roeping presenteert drie nieuwe roepingenvideo's

Gepubliceerd op: 8-5-2017 om 14:33 door Pierre Humblet.

DEN BOSCH - Afgelopen zondag 7 mei 2017 vierde de Katholieke Kerk de jaarlijkse Roepingenzondag. Bij die gelegenheid bracht het Huis van de Roeping van de KNR drie nieuwe films uit, waarin jonge religieuzen vertellen over hun leven en hun roeping.

Broeder MosesMet dit filmproject willen wij op een frisse en eigentijdse manier religieus leven in beeld brengen, zodat jonge mensen zich kunnen herkennen in de vragen, beelden, twijfels en zoekrichtingen die erin getoond worden. We willen de nieuwsgierigen op het idee brengen van de mogelijkheid van religieus leven en zoekenden de kans geven om geraakt te worden.

Zuster Maria Iuxta CrucemDrie jonge religieuzen uit verschillende richtingen komen in beeld, die vertellen over vragen waarmee zij zelf op weg zijn gegaan en wat hen daarbij op het pad van het religieuze leven heeft gezet:

Door op de afbeeldingen hiernaast of op de namen te klikken, komt u terecht op ons Youtube-kanaal, waar de films te bekijken zijn.

Onze dank gaat uit naar de jonge religieuzen die hun medewerking verleenden en naar Trideo en Fullscreen Film voor hun professionele ondersteuning en uitvoering van dit filmproject.