Laatste nummer van Geloven Onderweg

Gepubliceerd op: 19-1-2017 om 14:12 door eh. Bron: dominicanen.nl

HUISSEN - Het blad Geloven Onderweg van de Dominicanen in Huissen, is voor de laatste maal als zelfstandige uitgave verschenen.

Het donker in de wereld en in onszelf – en hoe er licht valt, dat is het thema van de laatste zelfstandige uitgave van Geloven Onderweg, tijdschrift van het Dominicanenklooster Huissen. 

Het tijdschrift met een geschiedenis van 134 jaar stopt als abonnementenblad en wordt een katern bij de kloosterkrant, die in grote oplage verschijnt. Vier keer per jaar worden er dan inhoudelijke artikelen over bezinning, bezieling en beweging verspreid.

In het laatste nummer, dat ook digitaal te lezen is, staan artikelen van dominicanen Ernst Marijnissen, Henk Jongerius en Stefan Mangnus; van lekendominicaan Roy Clermons; van workshopleiders als kunstenares Gitta Nieuwenburg, filosofe Welmoed Vlieger en psychiater Klaas-Jan Pos.

Aalt Bakker, directeur van het centrum voor bezinning, bezieling en beweging en hoofdredacteur van het blad bedankt in het voorwoord alle trouwe lezers, schrijvers en redactieleden. ‘We hopen dat u in de nieuwe opzet onze artikelen blijft lezen en inspiratie blijft ontdekken.’

geloven onderweg