Uitreiking religieuzenprijs

Gepubliceerd op: 11-11-2015 om 07:13 door WvdV.

'S-HERTOGENBOSCH - Aanstaande vrijdag wordt voor de vierde keer de Religieuzenprijs uitgereikt.

Dan wordt bekend wie de Religieuzenprijs dit keer zal winnen. De jury heeft een voorselectie gemaakt en een ‘shortlist’ gepubliceerd van projecten en personen, die beslist de moeite waard zijn. Tijdens de uitreiking op 13 november is er gelegenheid om in gesprek te gaan met de tien ‘kanjers’ van de shortlist: Brood en Rozen, Eetproject ‘Hangmannen’, Frans Baar, Geestelijke verzorging Wolfheze, Levensbeschouwelijk Centrum, M25 Westland, Samen Kerk, Stichting Mondzorg, Het Tweede Huis en Zorgatelier Pinokkio. Meer informatie over deze tien projecten.

13 11 2015

Eenieder die deze uitreiking wil bijwonen is van harte welkom. Aanmelding via communicatie@knr.nl is noodzakelijk in verband met de catering.

Locatie: Grote Kerk, Kerkstraat 20, 5211 KG ’s-Hertogenbosch

Tijd: van 13.00 tot 17.00 uur

Muziek door Wendy Rijken
Jury: zr Anne-Marie Bos o.carm., p Fons Meijers msc. en br Wim Swüste fic
Dagvoorzitter: zr Monica Raassen c.r.s.s.
Voorzitter KNR:  br Cees van Dam csa

De Konferentie van Nederlandse Religieuzen (KNR) wil door middel van de Religieuzenprijs de bewogenheid om mensen onder de aandacht brengen. De KNR wil mensen  bevestigen die zich met hart en ziel inzetten voor vormen van vorming, zorg en missie, waarin plaats is voor betrokkenheid, bezieling, liefde, respect en idealisme.