Bezoek Clarissen aan festivalterrein

Gepubliceerd op: 25-7-2014 om 15:57 door WvdV. Bron: www.nieuwsblad.be

BOOM - De zusters Clarissen geven blijk van een positieve betrokkenheid op Tomorrowland.

Tomorrowland is een grootschalig outdoor dansevenement bij onze zuiderburen. Internationale top-dj's, onder wie Tiësto en Armin van Buuren zijn er blikvangers. Te midden van een sprookjesachtig decor komt een veelheid aan genres binnen de elektronische muziek aan bod.

De 10de editie van het evenement vindt dit jaar verdeeld over twee weekenden plaats, namelijk van 18 tot en met 20 juli en van 25 tot en met 27 juli. De plaatselijke Clarissengemeenschap te Boom draagt de festivalgangers een goed hart toe. Ze vroegen de organisatie om een Tomorrowland-vlag en bidden voor goed weer en een veilige afloop.

Eerder deze week waren ze uitgenodigd voor een bezoek aan het festivalterrein. De zusters gaven graag gehoor aan de uitnodiging. ‘Al jaren leven we mee met Tomorrowland. Het is een festival van wereldformaat, een ontmoeting van vele duizenden jonge mensen, van allerlei culturen die zeer positief met elkaar omgaan. Dat vinden we fantastisch en zeer belangrijk in deze tijd’, aldus zuster Benedicte. Ze benadrukt dat de Boomse Clarissen niet wereldvreemd zijn en alles op de voet, zij het op enige afstand, mee volgen en beleven.