Onderweg naar Pasen

Gepubliceerd op: 22-1-2014 om 08:44 door WvdV. Bron: F. Dekkers

HEESWIJK - De uitgave Onderweg naar Pasen, een meditatieboekje voor de Veertigdagentijd en Pasen, kwam tot stand op veler verzoek.

Het boekje is bedoeld om met aandacht de etappes van de weg naar Pasen te overwegen en te beleven. Het thema is Vallen en… toch Opstaan.

Onderweg naar Pasen staat vol met bijzondere afbeeldingen, gedichten, gebeden en teksten die uitnodigen tot verdieping. Een verdiepingstekst over de betekenis van Paus Johannes XXIII en paus Johannes Paulus II, inspirerende mensen die in de wereldkerk van hun tijd het verschil gemaakt hebben: door het Tweede Vaticaans Concilie bijeen te roepen of door wereldwijd te reizen en mensen te inspireren tot geloof. Ook staat er een artikel in vanuit Mensen met een Missie over de wijze waarop een dorp in Mexico elke maand het onrecht gedenkt, dat hun lang geleden is aangedaan is. Het thema Vallen en... toch opstaan hebben al deze mensen aan den lijve ervaren.

Voorts bevat de uitgave een stilte-viering voor de Veertigdagentijd, een verhaal, een recept voor Kruiskesbroodjes en iets om samen te knutselen, kortom allerlei ideeën om zelf of samen de voorbereidingstijd naar Pasen gestalte te geven.

Afbeelding omslag: © Arcabas, De engel met de vrouwen bij het graf

ISBN 978-90-8972-074-0, 64 pagina’s, 12 x 19 cm, rijk geïllustreerd en in kleur

Prijs: € 4,95 per stuk
Bij inschrijving tot 11 februari 2014:
• vanaf 10 ex. € 4,70 per stuk
• vanaf 50 ex. € 4,20 per stuk
Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen boven € 20,-

De uitgave is gemaakt door BERNE MEDIA | liturgie en uitgegeven door Berne Media | uitgeverij abdij van berne. Verkrijgbaar via de parochies en geloofsgemeenschappen van de Nederlandse Rooms-Katholieke Kerkprovincie, bij Boekhandel Berne en bij diverse andere boekhandels in Nederland.

www.berneboek.com