Webinar. Samengeroepen om vredestichters te zijn

Op 20-1-2021 in WEB

Het bevorderen van vrede en verzoening behoort tot de kern van een christelijke levenshouding. Hoewel de wens tot vrede op ieders lippen ligt, wordt onze wereld de hele geschiedenis door onverminderd door conflicten en oorlogen geteisterd.

Het bevorderen van vrede en verzoening behoort tot de kern van een christelijke levenshouding. Hoewel de wens tot vrede op ieders lippen ligt, wordt onze wereld de hele geschiedenis door onverminderd door conflicten en oorlogen geteisterd. Ook vandaag. Doopsgezinden en Rooms-Katholieken gingen hierover in de jaren negentig met elkaar in dialoog. Het leverde een interessant rapport op dat nu opnieuw in het Nederlands is uitgegeven.
 
Over dit dialoograpport en de betekenis ervan voor de vredesinzet van de kerken houden we op woensdagmiddag 20 januari 2021 een Webinar waarvoor we u van harte uitnodigen.
 
 
U kunt zich voor dit Webinar aanmelden via secretariaat@oecumene.nl. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Na aanmelding ontvangt u een link voor deelname aan het Webinar dat gehouden zal worden in Zoom.
 
Het dialoograpport “Samengeroepen om vredestichters te zijn” kunt u bestellen via secretariaat@oecumene.nl. Het kost € 10,-- plus verzendkosten.
 
Meer informatie over het Webinar vindt u hier
 
 
 
                                                                                                        

 

Terug naar de agenda Terug naar de agenda