Winter Xperience in Klooster Nieuw Sion (26 - 28 december)

Op 26-12-2020 in DIEPENVEEN

De Winter Xperience in Klooster Nieuw Sion, vanaf zaterdagmiddag 26 december tot maandag 28 december, is het 'rustige' zusje van het Kloosterfestival dat in het hartje van de zomer wordt gehouden.

Winter xperience
In de donkerste dagen van het jaar is Klooster Nieuw Sion een huis vol warmte en gezelligheid, een oase van rust. Neem even de tijd om stil te staan bij het jaar dat achter je ligt, en bij het jaar dat voor je ligt. Laat je ondertussen verrassen en inspireren door optredens en workshops, op het ritme van vier getijdengebeden per dag, met serene zang in de sfeervolle Kloosterkerk. 
En zit je even met een kloosterbiertje, een glas fris, een heerlijke bak thee of een goede kop koffie in de Kloosterkroeg, dan zijn er monniken en kloosterzusters om een praatje mee te maken (je hebt ze trouwens waarschijnlijk al leren kennen tijdens hun workshops), en ook met de mensen die op Klooster Nieuw Sion een toegewijd leven leiden, kun je inspirerende gesprekken voeren. 
Vanwege het coronavirus is het festival dit jaar omgedoopt tot Xperience: nog steeds met dezelfde ingrediënten, maar met iets meer focus op je persoonlijke reis in plaats van op reis als groep. Op deze manier kan er tijdens het festival goed rekening gehouden met de maatregelen van het RIVM.
De Xperience is bestemd voor jonge mensen, tussen de 19-39 jaar.
 
Meer informatie

Terug naar de agenda Terug naar de agenda