Stadsretraite in hartje Amsterdam (4-7 augustus)

Op 4-8-2020 in AMSTERDAM

Stadsretraite in hartje Amsterdam Meer vertrouwd raken met God en zijn aanwezigheid, meer rust vinden in je leven en je geloof als christen verdiepen. Dat is wat een team van begeleiders van Geestelijke Oefeningen je aanbiedt in de Amsterdamse zomerretraite 2020.

Een dagelijks programma voor 4 dagen ochtend, middag en avond in stilte, ‘s avonds een eucharistieviering. Elke dag begint met een gebed (9.00 uur) en wordt besloten met een gezamenlijk gebed (21.00 uur). Je krijgt Bijbelteksten om ermee te mediteren en te bidden (3 stuks per dag). Je  kunt desgewenst deelnemen aan een geleide meditatie (‘s morgens 9.30 uur, ‘s middags 15.00 uur en ’s avonds 19.00 uur).
 
Stadsretraite Amsterdam
Je krijgt een persoonlijk begeleider met wie je dagelijks een ontmoeting hebt. Je gebruikt eenvoudige maaltijden in de groep in stilte in de pastorie of het Ignatiushuis. Je kunt ook elders in de stad plaatsen vinden voor je meditatie (bijv. kerken in de buurt). Je slaapt in je eigen bed (thuis, in je hotel of bij vrienden). Er is een groepservaring omdat je niet alleen bent, ook als je in de stilte blijft.
 
Aantal deelnemers bij voorkeur tussen 8 en 12.
 
Opgeven bij Karin Benoist via academie@krijtberg.nl voor 1 juli 2020.
Meer informatie over de stadsretraite vindt u hier
 

Terug naar de agenda Terug naar de agenda