Inez van Oord en broer Jos veranderen water in wijn op 7 september 2019

Op 7-9-2019 in GROESBEEK

Herontdekking van vergeten Bijbelverhalen bij seizoenopening Han Fortmann Centrum

Inez en Jos
Inez van Oord, de creatieve geest achter het bekende blad Happinez, gaat zeker proberen water in wijn te veranderen. Ze doet dat samen met het publiek en met haar theologisch geschoolde broer Jos tijdens een lezing op 7 september, bij de opening van het najaarsseizoen 2019 van het Han Fortmann Centrum in Kapel onder De Bogen, Parklaan 273 Groesbeek. Broer en zus Van Oord gaan dit avontuur aan onder het motto: Rebible - Ontdekking van vergeten verhalen.

 

Nadere informatie en aanmelding

Entree: € 39, 50 (workshops, lunch en lezing). Het is ook mogelijk om alleen de lezing bij te wonen. De kosten bedragen dan € 15,-. Aanmelden kan via de website: www.fortmanncentrum.nl, e-mail: info@hanfortmanncentrum.nl, telefoon: 06-33922412. Locatie: Kapel onder de Bogen, Parklaan 273, 6561 LA Groesbeek.
 
 
 
 

Over het Han Fortmann Centrum

Het Han Fortmann Centrum, opgericht in 1979, beoogt het bevorderen van persoonlijke groei, bewustzijn en levensplezier in het persoonlijk en maatschappelijk leven. Daarbij baseert het centrum zich op wijsheidstradities uit de gehele wereld.
Het centrum is genoemd naar de Nijmeegse priester en hoogleraar Cultuur en Godsdienstpsychologie, Henricus Martinus Maria Fortmann (1912-1970), die met publicaties als ‘Oosterse renaissance’ en ‘Heel de mens’ aandacht vroeg voor de samenhang tussen Oost en West, lichaam en geest, theorie en praktijk.
 
Meer informatie over de lezing van Inez en Jos van Oord vindt u hier
 

Terug naar de agenda Terug naar de agenda