Bezoek kardinaal Robert Sarah (7-9 juni)

Op 7-6-2019 in UTRECHT/DEN BOSCH

Van vrijdag 7 t/m zondag 9 juni zal kardinaal Robert Sarah op verzoek van Kerk in Nood een bezoek brengen aan Nederland.

Van vrijdag 7 t/m zondag 9 juni zal kardinaal Robert Sarah op verzoek van Kerk in Nood een bezoek brengen aan Nederland. Zoals u wellicht weet, heeft hij een bijzonder levensverhaal. Geboren in een arm gezin in Guinée, stond hij als bisschop in 1984 bovenaan de dodenlijst van de toenmalige dictator van het land vanwege zijn openlijke kritiek op het dictatoriale regime. Momenteel is hij prefect van de Congregatie voor de Goddelijke Eredienst en schrijver van diverse boeken.  
 
Op vrijdagmiddag 7 juni bieden wij priesters en religieuzen in Nederland dan ook graag de gelegenheid om hem te ontmoeten. Dit zal zijn in het Leerhuis en/of de kerk van de Gerardus Majellaparochie in Utrecht. 
 
Het programma:
12.30 uur - Lunch in het Leerhuis
14.00 uur - Voordracht kardinaal Sarah
15.00 uur - Kruisweg en vespers in de kerk
15.30 uur - Thee, koffie en tijd voor ontmoeting
 
Op zaterdag 8 juni zal de kardinaal in Den Bosch voorgaan tijdens een Heilige Mis in de Sint-Jan. Het aansluitende programma in het Sint-Janscentrum is voor iedereen toegankelijk (na aanmelding). 
 
 

Terug naar de agenda Terug naar de agenda