Afsluitende bijeenkomst van het project Monastic Pastoral Care

Op 30-11-2019 in MAASTRICHT

In dit tweejarige project is gekeken naar verschillende aspecten van toekomstig religieus leven, van identiteit en spiritualiteit tot concepten en formats, juridische en financiële structuren.

Op zaterdag 30 november 2019 vindt in de St. Janskerk in Maastricht de afsluitende bijeenkomst plaats van het project Monastic Pastoral Care. In dit tweejarige project is gekeken naar verschillende aspecten van toekomstig religieus leven, van identiteit en spiritualiteit tot concepten en formats, juridische en financiële structuren. In het kader van dit project is met een groot aantal Katholieke en Protestantse organisaties in Nederland, Vlaanderen en Duitsland gesproken.
 
Op 30 november zal een brede keuze uit de resultaten van dit project gepresenteerd worden en zullen vertegenwoordigers van een aantal van de geïnterviewde organisaties uit de verschillende landen en kerkgenootschappen aan het woord komen. Daarnaast zal er voor de deelnemers veel gelegenheid zijn om onderling kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. Tijdens het programma zal er een simultaanvertaling Nederlands-Duits verzorgd worden.
 
Meer informatie en aanmelding.

Terug naar de agenda Terug naar de agenda