Meeleefweekend Casella (17 t/m 19 mei)

Op 17-5-2019 in HILVERSUM

Ben je benieuwd hoe het kloosterleven bij Casella is? Vraag je je wel eens af of zo’n manier van leven iets voor jou is? Tijdens een meeleefweekend ervaar je onze manier van leven van binnenuit.

Casella
 
We vinden onze manier van kloosterleven waardevol en geven je graag de gelegenheid hiervan te proeven en te delen. Tijdens een meeleefweekend leef je samen met ons mee in het dagelijks ritme van gebed. Je verblijft deze dagen in het klooser en deelt in de maaltijden, vieringen en gezamenlijke activiteiten.
 
Casella is een kloostergemeenschap van de Augustinessen van Sint Monica. Naast drie oecumenische gebedsvieringen op een dag, ontvangen we jonge mensen (18-35 jr) op ons gastenverblijf. Je kunt 1 tot 3 jaar met ons meeleven (m/v) of intreden als zuster. In beide gevallen behoud je een parttime baan buitenshuis. De huidige kloosterlingen variëren in leeftijd van 29 tot 72 jaar.
 
Een meeleefweekend begint op vrijdagmiddag en eindigt zondagmiddag. Drie dagen en twee nachten om meer thuis te raken bij Casella en ons leven te kunnen ervaren. Weet je welkom!
 
Een meeleefweekend is voor mannen en vrouwen tot 40 jaar. We hebben ruimte voor drie meelevers per weekend.
 
Voor meer informatie, kijk op www.casella.nl of bel zuster Marie Madeleine op 06-20252184.

Terug naar de agenda Terug naar de agenda