Naar de WJD in Panama

Op 1-1-2019 in PANAMA

In januari 2019 worden de Wereldjongerendagen in Panama gehouden.

Dit lijkt nog ver weg, maar achter de schermen wordt hard gewerkt om vanuit Nederland voor jongeren van 18 tot 30 jaar een bijzonder reisaanbod te organiseren met als thema 'Discover your identity'.  Het is lucratief om je vroeg aan te melden.

De landelijke reis wordt georganiseerd door Jong Katholiek en de VNB en wordt aangeboden voor de vroegboekprijs van €1.499,-. Dit is een all-in prijs inclusief het standaard WJD-pakket en het vervoer. Voor specificaties en boeking kunt u kijken op:

www.vnb.nl (reisnummer PA1901). De vroegboekprijs geldt tot eind januari 2018. Naar verwachting zal de prijs van de reis nadien aanzienlijk stijgen.

De Wereldjongerendagen (WJD) zijn het grootste jongerenevenement ter wereld.

Honderduizend jongeren uit de hele wereld komen samen om het katholieke geloof te vieren. WJD betekent dan ook: vrienden maken, culturen leren kennen, samen de Eucharistie vieren, grenzen verleggen en veel gezelligheid.

Als thema voor deze eiditie van de WJD koos paus Franciscus het Schriftwoord:
Zie  de dienstmaagd des Heren; mij geschiede naar uw woord. De Nederlandse organisatie nodigt jongeren uit om zich in de zoektocht naar de eigen identiteit te laten inspireren door de hoop, de moed en het voorbeeld van Maria.

Wereldjongerendagen 2019

Terug naar de agenda Terug naar de agenda