Stadsklooster San Damiano houdt opnieuw inzameling voor de Voedselbank

Rode bakfietsen stichting Loods tbv inzameling voor Voedselbank

Net als andere jaren houdt Stadsklooster San Damiano ook dit jaar tijdens de Adventstijd een inzamelingsactie voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Zoals de drie wijzen hun gaven aan het Kerstkind kwamen aanbieden. Zo kunnen we bijdragen om mensen die het minder goed hebben een feestelijke kerst te laten vieren.

Vanaf zaterdag 26 november t/m zaterdag 24 december kunnen houdbare levensmiddelen (b.v. rijst, pasta, conserven, ontbijtproducten, koffie en thee) worden ingeleverd. Daarnaast zijn ook drogisterijartikelen (tandpasta, shampoo, bad- en doucheproducten) en was- en schoonmaakmiddelen heel goed bruikbaar. Ook kunt u uw kerstpakket inleveren. Dit is bestemd voor mensen die van de voedselbank afhankelijk zijn.

Inleveren

Het inleveren kan op de volgende tijden:
Maandag t/m zaterdag van 9.30 – 16.30 uur bij de portier van het klooster, ingang links van de kerk gelegen, Van de Does de Willeboissingel 12.
Op zondagen staat er in de kloosterkerk een fiets van stichting Loods. Mensen die naar de viering komen om 10.30 uur kunnen de goederen in de rode fietsbak doen.

Delen