Speciale editie straatkrant Sammy: Omzien naar elkaar

Cover straatkrant Sammy

Ter gelegenheid van het Jaar van het Brabants Kloosterleven is er een speciale editie uitgekomen van de straatkrant Sammy.  Het extra dikke nummer heeft als thema ‘Omzien naar elkaar’.  Een wel erg actueel thema gezien het nieuwe regeerakkoord. Maar eigenlijk helemaal niet nieuw. Omzien naar elkaar en omzien naar kwetsbaren in de samenleving is iets wat religieuzen al vele eeuwen doen. In deze straatkrant zijn de verhalen uit de praktijk te lezen. Sammy is een krant die kwetsbare mensen helpt aan dagbesteding en inkomsten.

Speciale verkooppunten

De bijzonder uitgave van de Brabantse straatkrant Sammy is komende weken bij de gebruikelijke verkooppunten van de straatkrantverkopers te koop. Als u geen straatkrantverkoper in de buurt kent, kunt u het decembernummer kopen op de volgende verkooppunten:

  • Boek en Abdijwinkel Heeswijk (Abdij van Berne), Abdijstraat 53, Heeswijk
  • Museum Krona, Veghelsedijk 25, Uden
  • Kloosterwinkel De Blauwe Camer (Sint Catharinadal), Kloosterdreef 3 Oosterhout
  • Het Klooster Breda, Nijverheidssingel 391, Breda
  • Stichting Loods, Ridderspoorstraat 2, ‘s-Hertogenbosch
  • Stichting Graphic Matters, Terheijdenstraat 1, Breda

Op zaterdag 18 en zondag 19 december is zijn er speciale evenementen waarbij de straatkrant wordt verkocht. Dit gebeurt onder muzikale begeleiding van het Ariosto Ensemble. Zij brengen polyfone muziek en hun optreden wordt afgewisseld met beeldmateriaal, vertellers en acteurs.

Zaterdag 18 december: Winkelcentrum Pieter Vreedeplein Tilburg
Zondag 19 december: Voor het Noordbrabants Museum in ‘s-Hertogenbosch

Delen