Casella

Stilte en ontmoeting

Religieuze leefgemeenschap Casella biedt een open huis voor jonge mensen die op zoek zijn naar stilte en ontmoeting.
In de hectiek van het alledaagse leven kan een plek waar even niets hoeft, waar de stilte heerst en je dichtbij de natuur leeft, fijn zijn.
Vragen over jouw weg, geloof of zingeving kunnen hier ruimte vinden.

Casella is er voor individuele gasten en groepen. Je kunt enkele dagen verblijven in onze boerderij in vorm van een stilteretraite. Je kan ook deelnemen aan activiteiten waarin je samen met anderen de stilte ervaart. Voor groepen biedt Casella ook workshops aan. Het gastenverblijf is ook geschikt om te studeren of papers te schrijven. De gebedsvieringen en maaltijden bieden een structuur die nodig kan zijn om je concentreren.

Groepen kunnen met eigen thema gebruik maken van de boerderij en deelnemen aan de gebedsvieringen. Er is plaats voor tien personen. Groepen kunnen zelf koken of Casella kookt voor de groep. Casella biedt ook workshops aan. Voor meer informatie zie website.

Gastvrijheid, vriendschap en gebed zijn de centrale waarden van Casella, deze vinden hun oorsprong in de Augustijnse traditie. De dagelijkse gebedsvieringen starten met het aansteken van het Taizé-lichtje en zijn oecumenisch en laagdrempelig.

Voel je welkom bij Casella en kom naar deze inspirerende plaats in de Hilversumse bossen

Contactgegevens:

www.casella.nl
Casella
Soestdijkerstraatweg 145
1213 VZ Hilversum
tel: 035-5446120

Contact:
Marie Madeleine Maas
info@casella.nl