't Wasdom / Dominicanenklooster Zwolle

Het jongerenwerk vanuit het Dominicanenklooster Zwolle ontmoet graag jongeren in Zwolle en vanuit heel Nederland om met hen na te denken over de ‘trage vragen’ van het leven, kritisch te kijken naar de wereld om hen heen, stilte te zoeken en met elkaar op te trekken. Iedereen, ongeacht achtergrond of geloofsovertuiging nodigen we uit om mee te doen aan activiteiten en ontmoetingen die we organiseren. 


Schoolklassen van de middelbare school, jongerengroepen, studenten en groepen uit kerken/geloofsgemeenschappen zijn welkom voor een rondleiding door het klooster, of een kloosterweekend op maat. Daarnaast kunnen groepen zelf (een deel) van de locatie ’t WasdoM huren voor een eigen programma. Ook tijdens het eigen programma kan er ruimte en tijd worden gemaakt voor een rondleiding door het klooster en de kerk, ontmoeting met een van de broeders uit het klooster of een stilteprogramma. Locatie ’t WasdoM is geworteld in de dominicaanse traditie, grenzend aan het Dominicanenklooster Zwolle; een plek van rust en reflectie midden in het gedruis van de stad.
 

Kijk voor meer info over onze activiteiten  op de Facebookpagina en voor meer achtergrondinformatie en verhuur van locatie ’t WasdoM op onze website

Contactgegevens:

www.kloosterzwolle.nl/twasdom/
't WasdoM
Assendorperdijk 6
8012 EH Zwolle
Tel. 038-4254406
 

Bastiaan van den Berg

Bastiaan van den Berg
bastiaanvandenberg@kloosterzwolle.nl