Dominicanenklooster

Kloosters zijn goeie plekken om eens stil te staan bij die vragen waar je in je drukke dagelijkse leven niet aan toekomt: Wat wil ik bereiken in mijn leven? Geloof ik? Wat vind ik echt waardevol?

Jongeren en jong volwassenen stellen met een frisse kijk zichzelf en onze samenleving vragen en zijn zij bezig met zingeving. Jongeren zijn vaak op zoek naar zin en bezieling in hun leven. Jongeren die vrij en vanuit hun kracht leven, zelfvertrouwen hebben en weten waar ze voor gaan, zijn krachtig en succesvol en kunnen een grote bijdrage leveren aan een liefdevolle samenleving. Veel mensen zijn tegenwoordig sterk gericht op zekerheid en bezit. Daar is op zich niets mis mee, maar word je daar gelukkig van? Gelukkig worden vraagt dat je jezelf durft te zijn, leert omgaan met je sterke en zwakke kanten, open staat voor het mysterie dat het leven is en van daaruit je eigen keuzes maakt.

We bieden jongeren graag de gelegenheid om op zoek te gaan naar ieders eigenheid, ieders waarheid en naar ieders bron van leven en liefde. Het klooster met zijn vieringen, meditaties en sfeer van rust en verstilling biedt een unieke kans om met nieuwe ogen naar je eigen leven te kijken. Voor scholieren, studenten en jonge professionals, organiseren wij, zowel individueel als groepsgewijs, diverse programma’s. Kijk op de website voor meer informatie.

Contactgegevens:

www.kloosterhuissen.nl
Klooster Huissen
Stadsdam 1
6851 AH  HUISSEN
Tel. 026-3264422

Contact: Theo Menting
info@kloosterhuissen.nl