Van kerk-app tot geloven in AI. Inspiratiedag: ‘Geloof in Communicatie’

Drie reli-ondernemers slaan hun handen ineen en organiseren op zaterdag 18 november in Barneveld de inspiratiedag ‘Geloof in Communicatie 2023’ voor iedereen die een communicatietaak heeft in een kerk of christelijke organisatie.

De webbouwers van Webheld, Bureau Intermonde, bekend van o.a. Reliwerk en Kloosterkracht, en De Zalige Zalm, bureau voor geloofscommunicatie, geven met dit nieuwe initiatief de kerkelijke communicatie een boost.

Deze dag is bedoeld voor alle vrijwilligers en professionals die zich inzetten voor communicatie binnen organisaties en geloofsgemeenschappen, zowel aan de uitvoerende als de bestuurlijke kant en alles wat daar tussenin zit. Dus: een dag voor kerkapp-beheerders, webmasters, nieuwsbriefschrijvers, kerkbladredacties, communicatiecommissies, socialmediaredacteuren, bestuursleden en voorgangers. De uitnodiging geldt voor alle christelijke kerkgenootschappen in Nederland.

 

Trends en traditie

Hoofdspreker is Casper van Dorp, programmamaker en producent bij Nachtzon Media en predikant. Hij schetst in vogelvlucht de nieuwste trends op het gebied van kerk en communicatie. Hierna volgen twee praktische en verdiepende workshoprondes.
Het wordt een dag met veel aandacht voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van geloof, kerk en communicatie. Deelnemers verbreden hun kennis en doen nieuwe vaardigheden en ideeën op, om nog beter de boodschap van de kerk te communiceren. Zowel naar de eigen achterban als naar mensen buiten de gemeenschap.

 

Twee verkiezingen

In de middag vindt de bekendmaking plaats van de uitslag van twee verkiezingen, namelijk ‘Kerkblad van het jaar 2023’ en ‘Kerkwebsite van het jaar 2023’.

 

Kijk op www.geloofincommunicatie.nl voor meer informatie. Binnenkort vind je daar het volledige programma.

Delen