Straatpastoraat Den Bosch

Op zaterdag 2 oktober a.s. viert het Straatpastoraat Den Bosch zijn dertigjarig jubileum. Al dertig jaar biedt de straatpastor, thans Lianne van Oosterhout, een luisterend oor aan dak- en thuislozen in ’s-Hertogenbosch en omstreken.

Wij willen dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan en hebben een bijzonder programma voor zaterdag 2 oktober a.s. georganiseerd.
Om 10 uur wordt gestart met een braderie in samenwerking met Stichting De Loods, centrum voor dagopvang, in de kloostertuin van Stadsklooster San Damiano, Van der Does de Willeboissingel 12. Door een goede samenwerking met medewerkers en vrijwilligers van Stichting Loods, Vincentius Vereniging ’s-Hertogenbosch en Stadsklooster San Damiano zijn er kraampjes waar lekkers & moois, door mensen van Stichting Loods gemaakt, te verkrijgen is.
Om 13 uur vertelt straatpastor Lianne van Oosterhout meer over haar inspirerende werk.

Vervolgens vindt om 15.30 uur de feestelijke viering plaats in de kloosterkerk waar Lianne en broeder Fer van der Reijken, medebestuurslid van het Straatpastoraat Den Bosch een inspirerende dienst verzorgen.
Na de dienst, rond 16 uur, is er een receptie, bij mooi weer in de kloostertuin.
Aansluitend aan de receptie is er een maaltijd die speciaal bestemd is voor de dak- en thuislozen en de vele vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Het bestuur van het Straatpastoraat Den Bosch nodigt u van harte uit deze dag of een deel ervan met ons mee te vieren.

Delen