Stilte- en luisterweekend Jong Bisdom Den Bosch “Gaudete”

Na een succesvolle stiltedag vorig jaar bij de Franciscanen in Den Bosch, organiseren wij dit jaar een stilteweekend, of door ons omgedoopt tot “luisterweekend”, in de Onze Lieve Vrouwe abdij in Oosterhout, op 9 t/m 11 december.
Logischerwijs staat de stilte dit weekend centraal, maar ook in de stilte is er veel te horen. Door zelf niet te spreken, is er misschien ruimte om God beter te horen in je hart. Spreekt hij tot jou via een boek? Een gebed? Een wandeling in de natuur? Bij aankomst op vrijdagavond is er de mogelijkheid elkaar wat beter te leren kennen. Op zaterdagochtend zal er, na het ontbijt, een inleiding zijn over de stilte, om – voordat het stilteweekend officieel begint – even te kunnen praten over deze bijzondere manier van bezinning. We nemen deel aan de dagorde van de zusters Benedictinessen (gebed en maaltijden), maar organiseren zaterdagochtend- en middag ook een actieve (stille) workshop. Zondagmiddag keren we weer huiswaarts.

Wij zijn blij als je met ons mee op Luisterweekend wilt gaan. Grijp deze kans als een moment om jezelf stilte, spirituele en fysieke rust en hopelijk veel ontspanning te gunnen en te geven.

De zusters Benedictinessen zijn ontzettend blij om ons te ontvangen en kijken uit naar een ontmoeting. Ga je met ons mee?

Praktische informatie
Datum: vrijdagavond 9 december t/m zondagmiddag 11 december 2022
Tijd: Aankomsttijd vrijdagavond wordt nog bekend, vertrek zondagmiddag 15.00u
Locatie: Onze Lieve Vrouwe abdij van de Benedictinessen, Zandheuvel 90 in Oosterhout.
Kosten: €50-,

Meer informatie: Neem contact op met Laura Nieuwlaat – van Dun (jongerenwerkster Bisdom Den Bosch) via lnieuwlaat@bisdomdenbosch.nl of 0735232069 (dit nummer heeft ook WhatsApp).

Meer informatie en aanmelden

Delen