Roepingenweekend bij de zusters Dominicanessen van de H. Familie in Nijmegen

zuster Catharina Al, dominicanes van de H. Familie Nijmegen

De zusters Dominicanessen van de Heilige Familie organiseren een Roepingenweekend van 10 tot en met 12 juni. Het is bedoeld voor vrouwen die (serieuze) interesse hebben het leven als zuster Dominicanes te onderzoeken.

Meeleven

Je leeft als gast mee met de zusters van het opleidingshuis. Je bidt en eet mee, en er worden verschillende activiteiten gedaan tijdens het weekend die het Dominicanessenleven laten zien: liturgie en gebed, studie en gemeenschap, èn verkondiging. Enkele van de grote namen van de orde (H. Dominicus, H. Thomas van Aquino, H. Catharina van Siena, Meister Eckhart, H. Albertus Magnus, H. Rosa de Lima) komen ter sprake, om zo onze spiritualiteit te kunnen ervaren. Ook is er stille tijd, voor jezelf, om met God te spreken over jouw roeping.

Voorgesprek

Dit weekend heeft beperkt plaats, daarom vindt er vooraf een telefonisch gesprek plaats om te zien of deze dagen voor jou geschikt zijn. (Er zijn bijvoorbeeld andere dagen waarop je wat luchtiger kennis kunt maken). Mochten er te veel aanmeldingen zijn, dan zullen wij ons beraden op een volgende gelegenheid.

Praktische informatie

Starttijd: vrijdag 10 juni 15:00 uur
Eindtijd: zondag 12 juni 15:00 uur
Aanmelden bij zuster Catharina

Delen