Roepingen weekend (24-26 september)

Jij bent op een moment in je leven aangekomen dat de vraag in je opkomt: wat wil ik met mijn leven doen? Je bent een man die bidt, die durft te zoeken naar de wil van God en niet bang is voor de talenten en de mogelijkheden die Hij in je ziet.
Heb je wel eens gedacht of een verlangen gevoeld dat God je roept om monnik te worden? Je leven als lofzang aan Hem op te dragen? Maar dat je er geen beeld bij hebt hoe je leven er dan uit zal zien?
We bieden je een unieke kans om intensief een weekeinde met ons mee te leven. Je deelt in ons gebed, in onze stilte, ons werk, onze ontspanning en onze (uitstekende!) maaltijden. Je mag ons kritische vragen stellen en we willen jou graag met onze ervaring helpen de vreugde van een leven met God te ontdekken.
Je leest het al in onze woorden: we zijn toegewijd, serieus maar niet zonder een glimpje zelfspot. Wat we zijn? Broeders die leven onder de regel van de heilige Benedictus en een geestelijk vader. Monniken in de een en twintigste eeuw geworteld in een geestelijke traditie die de eeuwen overspant.
We willen je graag ontmoeten in de Geest van de Heer. We hopen dat die ontmoeting je goed doet en je helpt bij het vinden van jouw weg. Misschien ontdek je dat ons leven jou aanspreekt. Dat vinden we prima natuurlijk.

Praktisch
• Aankomst: vrijdag 24 september tussen 15.00 en 17.00
• Vertrek: zondag 26 september rond 15.00 uur
• Waar: In de abdij Sint Benedictusberg te Vaals
• Aanmelden en informatie: e-mail orientatie@benedictusberg.nl

Als je je aanmeldt, graag je naam, je adres, je leeftijd en je motivatie vermelden.
Welkom in het hoogst gelegen klooster in Nederland: dus kom, klim en … kijk!

 

 

Delen