Online bijeenkomst Tochtgenoten, Franciscus van Sales

Ben je een jongere en sta je open voor de toekomst samen met God? Eén ding heb je met velen gemeen:
het leven kan druk zijn!

Op onze geloofsweg komen we tochtgenoten tegen die een onmisbare rol vervullen in ons leven. Kan Franciscus van Sales na 400 jaar nog zo’n persoon zijn? Kun je nu nog iets hebben aan zijn adviezen?
Op deze avond geeft de spirituaal van Vronesteyn, pastoor Jeroen Smith, antwoord op deze vragen. Hij zal vertellen over Franciscus van Sales en hoe ook nu een geestelijk begeleider als tochtgenoot met je op weg kan gaan: “Een geestelijk begeleider helpt je om open te staan voor Gods stem en daaraan gehoor te geven.” “Mijn voorgangers, bijna allemaal, richtten zich vooral op de mensen die niet meer in het
rumoer van de wereld leefden, maar in een klooster. Ik wil juist degenen helpen, gehuwd of ongehuwd, die in de drukte van de wereld leven en die daarin een op het oog alledaags leven moeten leiden.”

Aanmelden: vronesteyn@bisdomrotterdam.nl
Je ontvangt een dag voor de bijeenkomst de Teams-link

dinsdag 19 april 2022
20.00-21.30 uur
online bijeenkomst
Franciscus van Sales (1567-1622) is de auteur van een klassieker in de westerse spiritualiteit “Inleiding tot het devote leven”. Dit jaar is zijn 400ste sterfdag. Franciscus van Sales was een begaafd geestelijk begeleider die duizenden brieven schreef met allerlei goede raad.

Delen