Kloosterfestival Zomer 2023 – ‘Licht Leven’ (24 t/m 27 augustus 2023)

Kloosterfestival 2023

Licht Leven

Ook zo’n zin om aan het einde van de zomer nog even extra de tijd nemen om stil te staan voordat het seizoen weer begint? Waar kan dat beter dan op het Kloosterfestival van Nieuw Sion met het thema ‘Licht Leven’?!

Jezus daagt je uit om je niet druk te maken over je kleding, eten of huis. Hij nodigt je uit om oordeelvrij te leven en de liefde op nummer één te zetten. Speelsheid en het vertrouwen van kinderen geeft hij als voorbeeld. Dat klinkt misschien naïef en wereldvreemd maar wat als we zijn uitnodiging met elkaar gaan oefenen?

Je bent niet de eerste die op zoek is naar een eenvoudiger leven met meer ruimte voor wat er écht toe doet. Al eeuwen gaan kloosterlingen ons daar in voor.

Wat mag je verwachten op het Kloosterfestival? Het Kloosterfestival staat voor gezelligheid, ontmoeting, live muziek, kunst, stilte, goede koffie, vers eten uit de eigen moestuin, inspirerende workshops en meedoen met het kloosterritme. Uniek is dat je in gesprek kunt gaan met kloosterlingen uit verschillende kloosters uit het land.

Ben jij tussen de 19 en 39 jaar? Kom dan je hoofd legen, je hart vullen, ballast afwerpen, lichtvoetiger worden en leren van de kloosterlingen hoe het is om in eenvoud te leven. Het Kloosterfestival geeft je graag bagage mee om een stukje lichter te leven, zodat je in het nieuwe seizoen licht houdt in je goed gevulde dag.

Verkoop kaartjes en meer informatie over het kloosterfestival vindt je hier

Delen