Its Bigger Than Us. Change makers, Verandering makers

De Hart op Weg Beweging bestaat uit individuele mensen en groepen die de weg van het hart willen gaan, die met elkaar zoeken naar zingeving.
De Hart op Weg Beweging is geïnspireerd door en verbonden met de spiritualiteit van het Hart, van de missiecongregaties; de Missionarissen van het Heilig Hart (MSC) en de Dochters van Onze Lieve Vrouw van het Heilig Hart (FDNSC).

Zij horen de schreeuw van de aarde. Zij zetten zich in voor iets dat groter is dan zijzelf. Jonge mensen zoals Gretha Thunberg en de Nederlandse Melati Wijsen. We zien in de trailer van de documentaire Bigger Than Us hoe jongeren wereldwijd als vaandeldragers ons laten zien hoe we moeten leven in een tijd waarin alles uit elkaar lijkt te vallen. Het zijn jonge activisten die er dankzij hun overtuigingen en vastberadenheid al in geslaagd zijn een enorme impact te hebben. Ook Paus Franciscus laat van zich horen in zijn oproep in Laudato Si. Wat horen wij als we naar de aarde luisteren. Laten we aanschuiven bij een gesprekstafel.

Delen