Hoor je mij? Roepingenkring Nijmegen

Roepingenkring Nijmegen Hoor je mij?

Wat is Gods plan met jouw leven?

Tijd en ruimte om hierover na te denken, je gedachten te bespreken, je te spiegelen aan anderen, en ervoor te bidden. Dit is wat de roepingenkring wil bieden.

Zr. Guerric – trappistin, pater Jos Geelen – kanunnik en priester Juan van Eijk – kapelaan, vertellen over hun leven en gaan met jullie in gesprek over het onderscheiden van Gods plan. We eten samen, we bidden vespers en houden aanbidding.

Praktische informatie

  • De roepingenkring wordt drie maal per jaar gehouden.
  • Voor mannen en vrouwen van 16 t/m 30 jaar
  • Ruimte: Erasmuslaan 9A, Nijmegen
  • 26 maart: 15:00 – 19:00 uur; 2 juli: 15:00 – 19:00 uur
  • Aanmelden: zustercatharina@gmail.com (zuster Catharina is Dominicanes, en cöordinator van het roepingenproject Hoor je Mij?, waar de roepingenkring onderdeel van is.)

 

Catharina van Siena: “Word wie je bent en je zult de wereld in vuur en vlam zetten.”

 

Getuigenissen:

“Het religieuze leven heeft mij geleerd écht vrij te zijn, naar het adagium van mijn confrater Thomas à Kempis: ‘Wees van uw daden de meester, en niet de slaaf’.” dom Joseph, regulier kanunnik en studentenpastor te Nijmegen

“Mijn eigen kronkelpad in Zijn hand, Daarop mag ik Hem telkens zoeken in alles wat er in en om mij heen gebeurt. Om zo steeds dieper op Hem te vertrouwen en in verbondenheid te leven, dat is het grote avontuur waartoe Hij me uitnodigt en waarin ik elke dag mag groeien.” Zuster Guerric, Trappistin van Abdij Koningsoord te Arnhem

“Gods wegen zijn ondoorgrondelijk. Het avontuur aangaan om Hem te volgen is steeds weer verrassend. Het geeft mij vreugde het evangelie uit te dragen in woord en met mijn leven.” Kapelaan Juan van Eijk, st. Stefanusparochie te Nijmegen. 

 

Jezus: “Volg Mij en Ik zal u vissers van mensen maken.”

Kijk voor meer informatie bij Hoor je mij?

Download de flyer van RDownload de flyer Roepingenkring Nijmegen

Delen