Hoor je mij? Kennismakingsmiddag Nijmegen

drie zusters die meedoen met de kennismakingsdagen van Hoor je mij?

Soms kun je het gevoel hebben dat het allemaal anders moet of dat je iets anders zou willen met je leven. Omdat bij alles wat je doet de vraag in je blijft klinken: is dit het nou ? Iets in je blijft onvervuld. Er blijft iets knagen. Ergens weet je wel dat het met je geloof te maken heeft. Maar je vraagt je af wat God van je wil. Kan het zijn dat God jou roept om een religieus leven te leiden ? En stel nou dat dat zo is, wil je dat dan ook ? Kun je het ? Wat is er eigenlijk voor nodig om zuster te worden ?

Ben je op zoek naar het antwoord op die vragen ?

Negen vrouwengemeenschappen in het bisdom Den Bosch en de omgeving Nijmegen nodigen je uit om een kijkje te nemen.
Op zo’n dag ben je te gast bij een religieuze gemeenschap, je ontmoet een religieus die uitleg geeft over haar manier van leven, en over de spiritualiteit van haar gemeenschap. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en uit te wisselen met anderen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te bidden (en soms mee te eten) met de gemeenschap. Daarnaast zijn er gespreksbijeenkomsten in parochies in Nijmegen en Eindhoven.

Op 26 maart is er een middag in Nijmegen. Daar zijn bij aanwezig: zr. Guerric – trappistin, pater Jos Geelen – kanunnik, priester Juan van Eijk – kapelaan.
Het adres is: Erasmuslaan 9A, Nijmegen. Tijd: 15.00 – 19.00 uur.

Aanmelden bij: zustercatharina@gmail.com

Kijk voor meer informatie bij Hoor je mij?

Delen