Hoor je Mij? kennismakingsmiddag bij de zusters Birgittinessen in Uden (On-line)

Soms kun je het gevoel hebben dat het allemaal anders moet of dat je iets anders zou willen met je leven. Omdat bij alles wat je doet de vraag in je blijft klinken: is dit het nou ? Iets in je blijft onvervuld. Er blijft iets knagen. Ergens weet je wel dat het met je geloof te maken heeft. Maar je vraagt je af wat God van je wil. Kan het zijn dat God jou roept om een religieus leven te leiden ? En stel nou dat dat zo is, wil je dat dan ook? Kun je het? Wat is er eigenlijk voor nodig om zuster te worden?

 

Kennismaken met zusters

Om hierover in gesprek te gaan organiseren negen gemeenschappen van vrouwelijke religieuzen eens per maand een kennismakingsdag, steeds in een ander klooster. Je kunt in gesprek gaan met de zusters, meebidden en -vieren en samen eten.

De bijeenkomst op 3 september vindt on-line plaats.

Op 3 september ben je on-linewelkom bij de zusters Birgittinessen in Uden, monialen in een contemplatief klooster. Dat betekent, dat zij gekozen hebben in gemeenschap teruggetrokken te leven met het gebed als hoofdopgave. Hun hele leven  willen zij in de overweging van de Betekenis van het Lijden van Christus voor onze Verlossing leven. De Eucharistieviering en het gebed in de kapel krijgt zijn verlenging en voortzetting in het dagelijks werk.

Meer informatie over Hoor je Mij?

Meer informatie zusters Birgittinessen

Delen