Hoor je Mij? Kennismakingsdag Trappistinnen

Hoor je Mij poster 2023-2024

Soms kun je het gevoel hebben dat het allemaal anders moet of dat je iets anders zou willen met je leven. Omdat bij alles wat je doet de vraag in je blijft klinken: is dit het nou ? Iets in je blijft onvervuld. Er blijft iets knagen. Ergens weet je wel dat het met je geloof te maken heeft. Maar je vraagt je af wat God van je wil. Kan het zijn dat God jou roept om een religieus leven te leiden ? En stel nou dat dat zo is, wil je dat dan ook ? Kun je het ? Wat is er eigenlijk voor nodig om zuster te worden ?

Kom naar onze kennismakingsdagen

Verschillende vrouwelijke religieuze gemeenschappen nodigen je uit om een kijkje te nemen.
Op zo’n dag ben je te gast bij een religieuze gemeenschap, je ontmoet een religieus die uitleg geeft over haar manier van leven, en over de spiritualiteit van haar gemeenschap. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en uit te wisselen met anderen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te bidden en te eten met de gemeenschap.

Trappistinnen Arnhem

Op 24 februari 2024 ben je welkom bij de trappistinnen in Arnhem.  Deze zusters leven in een contemplatief klooster.  Het leven wordt gekenmerkt door de drie krachtlijnen van het Trappistenleven: gebed, lezing en handenarbeid.

Meer over Hoor je Mij?

zusters Trappistinnen te Arnhem
aanmelden en meer informatie zuster Guerric
Adres: Johannahoeveweg 79, Arnhem

 

 

 

 

Delen