Hoor je Mij? Kennismakingsdagen (Missiezusters Kostbaar Bloed)

Soms kun je het gevoel hebben dat het allemaal anders moet of dat je iets anders zou willen met je leven. Omdat bij alles wat je doet de vraag in je blijft klinken: is dit het nou ? Iets in je blijft onvervuld. Er blijft iets knagen. Ergens weet je wel dat het met je geloof te maken heeft. Maar je vraagt je af wat God van je wil. Kan het zijn dat God jou roept om een religieus leven te leiden ? En stel nou dat dat zo is, wil je dat dan ook ? Kun je het ? Wat is er eigenlijk voor nodig om zuster te worden ?

Kom naar onze kennismakingsdagen.

Negen vrouwengemeenschappen in het bisdom Den Bosch en de omgeving Nijmegen nodigen je uit om een kijkje te nemen.
Op zo’n dag ben je te gast bij een religieuze gemeenschap, je ontmoet een religieus die uitleg geeft over haar manier van leven, en over de spiritualiteit van haar gemeenschap. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en uit te wisselen met anderen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te bidden (en soms mee te eten) met de gemeenschap.

Het programma wordt door een of twee zusters/godgewijden georganiseerd.

Missiezusters van het Kostbaar Bloed

Op 5 november ben je welkom bij de Missiezusters van het Kostbaar Bloed in Aarle-Rixtel. Het is een internationale congregatie van zusters die werkzaam zijn over de hele wereld en zich daar actief inzetten voor de noden van deze tijd.

Opgave
Je kunt je via de mail opgeven bij zuster Madeleine – zrmadeleine@yahoo.com.

Meer over de missiezusters van het Kostbaar Bloed

Meer over Hoor je Mij?

Delen