Franciscaanse wandeling Ubbergen

 

Op zaterdag 25 juni van 10.30 – 16.30 uur organiseert de Franciscaanse Beweging een wandeling in Ubbergen, nabij Nijmegen, van 12-14 kilometer. Kosten: € 5,-. Vertrekpunt: Cultureel-café de Raaf, Rijksstraatweg 39, 6574 AC, Ubbergen. Aanmelden: shop.franciscaansebeweging.nl.

Weerbarstige vreugde is het thema van de wandeling. Na een inleiding op het thema wandelen we over acht ‘bergen’ en door bossen in het Rijk van Nijmegen. Met prachtige vergezichten over polders, schilderachtige laantjes en het rivierenlandschap. Deze route geeft een prachtig beeld van de stuwwal bij Nijmegen. Het is een stevige wandeling met enkele beklimmingen en afdalingen. Meer informatie over de wandeling is te vinden op www.franciscaansebeweging.nl/activiteiten.

De Franciscaanse Beweging verspreidt het gedachtegoed van Franciscus en Clara van Assisi. Vanuit de kernwaarden eenvoudig, betrokken, kwetsbaar en vredelievend biedt de FB ontmoeting, bezinning en verdieping middels activiteiten, studie en publicaties. Met respect voor de ander en voor natuur en milieu zet de FB zich in voor een samenleving waarin macht, bezit en succes niet leidend zijn en waarin voor iedereen een plaats is.

Delen