Franciscaanse wandeling Huijbergen

Op zondag 26 februari organiseert de Franciscaanse Beweging een wandeling van circa 13 kilometer in de omgeving van Huijbergen. Aanvang: 10.15 uur. Vertrekpunt: Broeders van Huijbergen, Boomstraat 7, 4635 CX Huijbergen. Kosten: € 5,-. Aanmelden: shop.franciscaansebeweging.nl.

De wandeling start bij de Broeders van Huijbergen. Voorafgaand aan de wandeling is het mogelijk om aldaar de viering in de kapel bij te wonen van 9.30 tot 10.15 uur.

Na een kopje koffie of thee zullen we vervolgens aan onze wandelroute door de groenrijke omgeving van Huijbergen beginnen. Halverwege pauzeren we bij een horecagelegenheid; consumpties zijn voor eigen rekening. Meer informatie is te vinden op www.franciscaansebeweging.nl/activiteiten.

De Franciscaanse Beweging verspreidt het gedachtegoed van Franciscus en Clara van Assisi. Vanuit de kernwaarden eenvoudig, betrokken, kwetsbaar en vredelievend biedt de FB ontmoeting, bezinning en verdieping middels activiteiten, studie en publicaties. Met respect voor de ander en voor natuur en milieu zet de FB zich in voor een samenleving waarin macht, bezit en succes niet leidend zijn en waarin voor iedereen een plaats is.

Delen