Bezinningsdag voor jongeren (16-30 jaar) over ‘Bidden’

Broeder Fer en zuster Marijke bereiden de dag voor. Als corona het toelaat en ‘zolang de voorraad strekt’ ben je welkom om op vrijdag 1 april in de avond al te komen en te blijven slapen tot zondag 3 april, waarna je na het middageten weer vertrekt.

Het programma concentreert zich op de zaterdag, dus je mag ook alleen die dag komen. Vervoer van en naar station Oss kan worden geregeld.
Meer informatie volgt begin 2022, maar als je dit al voldoende vindt, kun je je vast aanmelden via fjw@franciscanen.nl – vergeet niet te vermelden of je een optie wilt voor een slaapplek.
– een Assisireis-per-busje aanvang augustus 2022. Uiteraard: voor zover corona het toelaat. Mensen die in 2020 en 2021 mee hadden gewild krijgen voorrang bij de toewijzing van de zeven beschikbare plekken voor jongeren.
De reis wordt bezield begeleid door de broeders Wim en Fer. Met een personenbusje reis je van Megen naar Assisi, met onderweg een stop in Duitsland en/of Oostenrijk. Heb je belangstelling en wil je als eerste geinformeerd worden over verdere ontwikkelingen?: mail dan vast naar fjw@franciscanen.nl

FJW – Franciscaans Jongerenwerk

 

Delen